Botella treurer
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
olives
Oli.vida

L'olivera és segurament el millor regal del cel. (Thomas Jefferson)

 

El secret és a dins.

L'oli d'oliva és una inversió en salut, un plaer per als sentits, un regal pel paladar i un bàlsam per l'ànima.

batas
Exigència.qualitat
Treurer no ha escatimat recursos per a conseguir la màxima qualitat, des del cultiu de les oliveres fins a l'ús de moderna tecnologia en l'elaboració i conservació de l'oli.
bodega
Dieta.mediterrània
L'oli d'oliva verge extra és l'ingredient per excèl•lencia de la dieta mediterrània. És el suc obtingut directament d'olives sanes només mitjançant procediments mecànics, sense alteracions tèrmiques ni químiques.
Dieta.salut

La dieta mediterrània redueix els riscos de trombosi arterial i infart. Els àcids grassos monoinsaturats presents a l'oli d'oliva ajuden a estabilitzar els nivells de colesterol "bo" (HDL) i la major reducció en els de colesterol "dolent" (LDL) amb el conseqüent efecte positiu en la salut coronària.

A més, prevé las malalties degeneratives, diversos tipus de càncer com d'esòfag, colon, estómac, fetge, pulmó, pit, pàncrees i pell, degut a què conté una elevada quantitat de polifenols, un antioxidant natural.

L'oli de oliva verge extra és ric en vitamines A, D, E i K, i és molt adequat per a la conservació de l'epidermis. També estimula el creixement dels ossos i afavoreix l'absorció de calci i la mineralització.


x